Depozitare cauciucuri

Vulcanizarea.md reprezinta un service auto care nu doar presteaza servicii de vulcanizare, dar de asemenea se caracterizeaza prin prezenta unui depozit cauciucuri. Ce prevede acest serviciu? In primul rind vorbim despre un depozit de cauciucuri unde anvelopele pot fi pastrate in siguranta, fara a dauna proprietatilor specifice ale acestora. In al doilea rind este important sa specificam ca specialistii nostri singuri vin la dumneavoastra si iau pneurile spre depozitare si la finisarea termenului indicat acestea sunt livrate inapoi. Daca dumneavoastra credeti ca nu aveti nevoie de un depozit anvelope Chisinau pentru a pastra pneurile si aveti destul spatiu in casa, in garaj sau in oricare alt loc, tindem sa specificam ca aceasta nu reprezinta tocmai cea mai buna idee. De ce? Raspunsul este unul destul de simplu. Anvelopele fiind pastrate in conditii necorespunzatoare, la temperatura si umiditate nepotrivita se uzeaza mult mai rapid, iar utilizarea acestora in sezonul urmator este pusa sub semnul intrebarii. Plus la aceasta, de anvelope depinde calitatea procesului de deplasare, iata de ce nu trebuie de neglijat un factor atit de fundamental, precum depozitarea corespunzatoare. Si de aici rezulta ca pastrarea pneurilor in conformitate cu standardele si normele specializate reprezinta o necesitate vitala.

Vulcanizarea.md presteaza serviciul de depozitare anvelope la pret accesibil. La depozitul de cauciucuri pneurile dumneavoastra vor fi monitorizate in permanenta de catre specialistii nostri. La noi sunt prevazute toate regulile pentru o pastrare eficienta:

  • Evitarea patrunderii directe a razelor solare;
  • Temperatura si umiditate potrivita;
  • Stocare in corespundere cu tipul anvelopelor: cu jante sau fara;
  • Rotirea periodica a pneurilor, astfel schimbind zona de contact.

Plus la aceasta, daca va decideti sa colaborati cu noi, este intocmit un contract oficial care stipuleaza obligatiile noastre, termenul de depozitare roti auto si altele. In acest fel dumneavoastra puteti fi sigur de respectarea tuturor normelor. Iar, in ceea ce priveste pret la depozitare cauciucuri, acesta se remarca prin accesibilitate. Aveti nevoie de depozit anvelope noi sau vechi? Nu ezitati sa apelati la noi, deoarece cu vulcanizarea.md dumneavoastra veti beneficia de cele mai bune conditii si un depozit de anvelope performant, dotat cu tot echipamentul necesar pentru o pastrare calitativa.

De asemenea, merita sa specificam ca profesionistii nostri singuri vor veni la adresa indicata de dumneavoastra pentru a lua pneurile spre depozitare. Acestea vor fi duse la depozitul de anvelope unde vor fi monitorizate in permanenta, iar dupa finisarea termenului sau conform cerintei clientului anvelopele vor fi livrate inapoi. Desigur, depozite anvelope mai sunt in Moldova, dar doar vulcanizarea.md garanteaza calitate, performanta si accesibilitate maxima. La noi anvelopele dumneavoastra vor fi in siguranta, isi vor pastra toate trasaturile specifice si vor fi capabile sa fie intrebuintate si anul viitor fara nici o problema. Misiunea principala a unui depozit de anvelope este cea de a stoca pneurile in conformitate cu conditii si norme specializate, iar noi suntem lideri cind vine vorba de realizarea lucrului nostru.

Daca aveti intrebari aditionale referitoare la serviciul de depozitare a anvelopelor, intotdeauna puteti apela managerii de la vulcanizarea.md, care fara indoiala va vor ajuta si vor raspunde la toate intrebarile dumneavoastra, gasind solutia perfecta pentru problema dvs. Asteptam apelul vostru!

Pretul serviciului dat: de la 300 Lei

Luati legatura cu noi

si vom veni in locul si la ora indicata de dumneavoastra

Trimite cererea