De ce noi?

Compania vulcanizarea.md se remarca prin experienta in domeniu si prestarea unor servicii vulcanizare la nivel. Activam in domeniu deja de o perioada indelungata si intotdeauna am pus valoare pe munca noastra, bazindu-ne pe astfel de valori, precum: operativitate, eficienta si accesibilitate. Ne mindrim de succesele obtinute de-a lungul anilor, dar suntem convinsi ca tot timpul este loc pentru mai mult si nu intentionam sa ne oprim, ci din contra sa mergem inainte. Pentru noi este foarte importanta parerea clietilor nostri, si deci daca sunteti in cautare de un service auto flexibil si practic, atunci ati accesat pagina potrivita. De la inceputul activitatii noastre si pina in prezent am gasit solutia potrivita la orice problema si am ajutat mii de clienti din Republica Moldova. Dar, vulcanizarea.md nu se remarca doar prin servicii vulcanizare auto calitative, dar de asemenea prin profesionisti de exceptie care isi cunosc lucrul si il realizeza la cel mai inalt nivel.

Echipa noastra este mereu receptiva, fie vorba de consultanti sau alti profesionisti, intotdeauna venim in ajutorul dumneavoastra, deoarece activam in regim non-stop. Vulcanizarea.md presteaza servicii de vulcanizare mobila la pret accesibil, ceea ce inseamna ca specialistii nostri vin oriunde nu v-ati afla si realizeaza lucrari de reparatie, echilibrare a rotilor etc. Totodata la noi sunt disponibile si alte servicii de vulcanizare la preturi avantajoase, cum ar fi: depozitarea anvelopelor, schimbarea sezoniera a pneurilor si multe altele. Colaborind cu noi dumneavoastra aveti parte de servicii vulcanizare la pret rezonabil, profesionisti in domeniu, operativitate si disponibilitate 24/7, lucru ce nu este garantat de toate service-urile actuale. Cu noi dumneavoastra puteti uita de rinduri interminabile, pierderea timpului si a sumelor mari de bani. Noi suntem aici ca sa va facem viata mai usoara, iar deplasarea cu masina o adevarata placere. Vulcanizarea.md vine oriunde nu v-ati afla in cadrul Republicii Moldova si inlatura orice problema. Plus la aceasta, merita sa mentionam ca profesionistii nostri sunt dotati cu cele mai performante echipamente, iar astfel dumneavoastra veti beneficia de servicii de calitate superioara. Nu ezitati sa ne apelati, noi suntem aici non-stop pentru a va veni in ajutor. Vulcanizarea.md – vulcanizare in care poti avea incredere!

Lista preturi servicii de vulcanizare

Vulcanizarea.md se caracterizeaza prin accesibilitate atunci cind vine vorba de vulcanizare preturi Chisinau si Moldova. La noi dumneavoastra puteti beneficia de cele mai diverse servicii la cel mai inalt nivel. Activam in regim non-stop si pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Specialistii nostri vin in locul indicat de dumneavoastra si in mod operativ realizeaza serviciul.

Orice lucrari privind deservirea masinilor

Noi putem absolut totul.

Preturile comenzilor

Pretul comenzilor depinde in mare masura de citiva factori de baza si in dependenta de acestia poate varia. Necatind la factorul in cauza, daca vorbim despre preturi servicii vulcanizare, vorbim despre accesibilitate si disponibilitate. Deci, sa vedem ce ne spune fiecare situatie in parte.

Comanda minima

Daca este vorba despre o comanda minima, atunci si pretul va fi corespunzator.

300 Lei

Comanda noptii

Comanda realizata in timpul noptii difera un pic dupa pret comparativ cu cea din timpul zilei.

+100 Lei

Asteptarea clientului la fata locului

Costuri servicii vulcanizare difera in dependenta de cit timp au asteptat specialistii pe client.

50 lei/ora

Comanda in suburbiile orasului Chisinau

Vulcanizarea.md realizeaza comanda si in suburbiile orasului Chisinau.

+50 Lei

Comanda in afara orasului Chisinau

Vulcanizarea.md realizeaza comanda in orice regiune a Republicii Moldova.

7 lei/km

Reparatia taieturilor , rupturilor cordului

Cu vulcanizarea.md dumneavoastra puteti beneficia de reparatia taieturilor și rupturilor cordului.

De la 400 lei

Luati legatura cu noi

Si vom veni in locul si la ora indicata de dumneavoastra

Trimite cererea